2011-08-31 07:51

Idag är det den sista augusti. Det ska jag fira med att gå till skolan & ha köksteori hela dagen.
Efter skolan ska vi försöka planera ihop vårt projektarbete, det känns däremot kul! Vårt projekt arbete är verkligen något som speglar det jag vill göra i resten av mitt liv. :D

Imorn ska Åsa & jag beställa tårta. För på lördag fyller nämnligen herr. Jonsson 20 bast.
Nae, skolan kallar.
hörs/m

22:50

en trött chey vill sova nu
hörs/m

Att sluta efter lunch måste vara beeest

Kort dag, dvs:
Matte B - en timme
Håla - en & en halv timme
Historia A - en timme
(Lunch)
SLut på dagen.


haha, jag gillar koooorta måndagar!

hörs/m

Åh, härliga dag

Njae, så var det väl inte riktigt va? Regnat & blåst som besatt inatt, just det vädret som göra att jag sover riktigt dåligt. Har legat & vridit och vänt på mig hela natten & drömt konstiga drömmar. Självklart vaknar man upp med en mindre trevlig huvudvärk... Men solen skiner & det ser ut att bli ett jättehärlig dag utanför fönstret. Får ta mig en tablett & peppa lite. Till middag ikväll blir det Ragge mä fläsk. Haha.

hörs/m


Mitt liv består av te & di beste

Just sayin.

Började dagen med Säker Alkoholhantering (eller vad tusan nu den kursen heter), med Stefan. Vi såg på en film, som la av fem gånger. Yeey. Panerad torsk med spenat till lunch, goooott & vidare up mot gymnasiet för individuellt val. Eftersom Matte B var inställd hade jag & Majs en hundra timmars lång håla, nästan i alla fall. Jag & Majs landade i min soffa, tog oss en trevlig lur medan Top Gear stod på, på tvn. Började halv tre med Historia A & slutade runt 3, skön dag.
På kvällen fick jag fint kvällsbesök av en Nathssing, te & snack. Det gillas alltid.

Renoveringen pågår för fullt & jag måste säga att det blir så s-n-y-g-g-t!

Nu sitter jag & väntar på en Nathssing som är ute & springer.
Hörs /m

Jag saknar dig, jag saknar dig!

Har precis läst ut boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl. Det är boken bakom filmen som har premiär nu (snart?); Jag saknar dig. Jag vet inte riktigt om jag ska rekomendera den eller inte, mina åsikter går konstigt nog ihop.

Huvudpersonerna är enäggstvilligarna Tina & Cilla. Cilla omkommer i en tragisk bilolycka. Boken handlar om hur man överlever någon näras död. Kan man fortsätta leva efter att en del av sig själv försvinner?

Boken ska vara en feelgood-bok. En bok att skratta, gråta & känna igen sig i. Jag gjorde alla dessa, ibland samtidigt. Men sättet Peter Pohl skriver på tycker jag var irriterande. I en mening kan han ha åtta meningar, bara ett kommatecken mellan. Det blir tunga meningar, sådant man inte orkar läsa. Man tappar bort sig. Jag tror att filmen kommer vara mycket bättre. Historien är verkligen gripande. Har inte sett filmen, men jag vill verkligen göra. Så min personliga åsikt lyder: boken kan du skippa att läsa, men se filmen & hoppas den är bättre.


Boken (två omslag)


Filmen

Högskola?

Barteknik - Projekt & företagande Håltimma - Svenska

Nu sitter jag här och kollar ut i regnet. (Inte okej med regn!) Har kollat runt lite vad det finns för utbud att läsa vidare, lägenheter & lite annat trams man behöver för att läsa vidare. Ser sådär ut, tyvärr. Konditori är det jag vill bli, dessa utbildningar är ganska cp. Om man får säga så :s Lägenheter ser bra ut däremot, brukar det inte vara tvärt om?!

Imorgon börjar första lektionerna i individuellt val. Jag har valt Barteknik, Historia A & Matte B. Att läsa vidare till dietist (som jag också vill bli) är en omöjlighet om man går på Västerviks Gymnasium, för det finns inte alla kurser där som man måste ha. KUWL- nej.

Skolan har nu kommit igång på allvar, det känns ganska skönt. Men snart är man väl trött på det med ;p

hörs/m


Sa någon te?

Slapp dag idag. Slutade vid tolv & innan dess var det inte så påfrestande heller. Info, info, info. Hej sprängd hjärna?
En snabbis på stan & köpa present till Kar1.
Sedan drog jag med mig två brudar hem. Te & film stod på schemat.
Love & other drugs.
Den var bra, en typisk drama/komedi. Kille gillar tjej, tjej gillar kille, något händer, dem gör slut, kille vinner tjejs hjärta igen, & sen levde dem lyckliga i alla sina dagar. Gillar man sådana filmer så var den bra :) Ännu en i raden liksom.
Nu står dagens middag i ugnen: broccoli, ost & skinkpaj.
hörs /m


Vem finner inte lite wo när det är som tidigast på morronen (?)

Äta fruulle & bege sig mot skolan.
Cykeln är pajj så idag blir det att gå, kan va skönt det med dötidigt på morronen.
Ae, de få timmar man sovit inatt börjar kännas vid redan, uufff.
Tiden börjar bli knapp tills jag är försenad på min första dag som tredje årskursare, dags att ta tag i sitt liv kanske?!
Ha en bra dag :)
/m


Med en ny start kommer en nytt utseende?

btw, dags att byta bloggdesign snart, eller?

Dan före da'n/en bra bok & en fet godispåse senare

Efter dagens kånkande på cykelhjulet är jag värd en fet godispåse.
Dagens bravader bestod av alldeles för mycket socker & alldeles för mycket kaloriförrbrännande. Man kan man väl säga att det gick jämt ut?

Imorgon börjar skolan, ska bli skönt. Vardagsrutiner sitter aldrig fel. Nya lägenheten är underbar. En hel del sköna sommardagar har tillbringats vid mitt köksbord med en god kopp te, nybakat, brudar & skratt. Precis som en bra sommar ska vara. Lite cash har rullat in, solen har faktiskt visat sig & livsnjutningen har varit på topp. Det bästa med sommaren är att man kan vila upp sig. Det sämsta är att det är så långt så man inte lyckas njuta av varje dag fullt ut. Äh, skolan börjar inte än, jag sover till fem på eftermiddagen, imorn gör jag något vettigt.. Haha, trams.

Om några ynka, futtiga dagar blir herr Jonsson 20 bast, värt att fira. Då ska jag, min bästa vän & svärmor mysfira honom. Mysig, precis som en bra födelsedag ska vara. Man behöver inge krimskrams, bara man har en familj som bryr sig & gör dagen speciell. Det ända jag önskar mig när jag fyller, trotts att jag fyller stortalet 18 år, är en middag med min fina familj som jag tidigare nämnde. Det är faktiskt allt. Tro det eller ej, enkelt är gott.

Om en månad, ganska exakt om man tar bort en dag bara, är det dags för herr Jonssons & min 3 årsdag. Jag har fortfarande inte smällt vår första årsdag än. Är man lycklig så är man. Dagarna går men kärleken består, eller hur var den nu igen? 1096 dagar med dig går lika fort som det tar att skriva det. Jag älskar dig

Imorn börjar vi renovera, imorn börjar de tidiga mornarna, imorn börjar första dagen på mitt sista år på gymnasiet, imorn börjar det nya livet (igen). Imorn, imorn, imorn.

/m

RSS 2.0