Ny energi

Idag har jag pluggat klart nästan hela inlämningsuppgiften på över 50 sidor, yeeah! Ska bara finjustera och greja lite imorn, sen skickar jag in den. Den ska vara inne på tisdag, men alltid bra att vara en dag före än en dag efter ;)
På tisdag har jag ju som sagt, inlämningsuppgift i varmkök, onsdag har jag redovisning/debatt i svenskan, torsdag har jag prov i projekt & företagande, fredag inlämningsuppgift i storkök. Ahru, mycket att stå i. Men sen är jag leeeeedig från nästan allt i FYRA veckor. För jag drar nämnligen till Kääälmah i 4 veckor tillsammans med min bejb; Majsen!♥ Vi har lite härlig praktik på Stufvenäs hotell & konferans. Coola som vi är så får vi sova på hotellet, det betyder: hotellfrukost, hotellrum & hotelläventyyyyyrtaggaråh!
Nae, nu ska jag skaka av mig min rastlöshet och försöka varva ner en smula. Måste sova snart för bussen åker tio i åtta imorn. Dock har Majsen mitt busskort... Så jag kanske inte ens får åka med... hmm. Menmen, det märker jag imorn.

Hörs/MAWLINMALIS

btw, sitter på Åsas dator, som är gigaaantisk. Medan min lilleplutt dator är miniiimal. Hon har verkligen en dator stor som ett hus och jag en minidator, skillnad? NEJNEJ, inte alls.. :D

S ö n d a g

Vilodag är den dag i veckan som ägnas åt att vila.

Enligt tredje budet behöver människan en vila var sjunde dag. Denna dag infaller olika i de tre religioner som erkänner Mose lag. Veckans sjunde dag helgas av Gud enligt detta bud. Den påminner om Guds vila på skapelseprocessens sjunde dag.

Inom kristendomen betraktas veckans första dag, söndag, som festdag därför att man firar Kristi uppståndelse då - varje söndag är en påskdag. I praktiken har man sedan kristendomen blev statsreligion i romarriket på 300-talet gjort denna festdag till en ledig dag, och i och med detta har budordets vilodag applicerats på söndagen.

Inom judendomen och sjundedagsadventismen är vilodagen veckans sjunde dag, lördagen. Den kallas sabbat, och är för vissa inriktningar av judendomen mycket viktig. På sabbaten får man, enligt de renläriga judarna, inte arbeta, inte resa lång väg, inte laga mat och mycket annat. Sabbatsmåltiden är en veckoligen återkommande festmåltid.

Inom islam firas vilodagen på fredagen.

Tänk på det allihopa. Så ni inte sliter ut er idag.
hörs vavava!/ Malin -biff♥


Ny dag, nya möjligheter

& min möjlighet idag är att jag ska handla gudis! :D
Om några timmar kommer Åsa men innan dess hade jag tänkt mig att plugga hur mycket som hellst. Har en inlämningsuppgift tills på tisdag, bäst att skriva så fingarna blöder. Eller njae, då måste jag äta mitt godis med sked... Ajaj.. Det t¨l att tänka på.
Bakade faktiskt silviakakor både i förrgår och igår. Haha, jkag är en riktig baktant (A)
Så nu sitter jag här i min älsklings pyjamas med en kossa på, min gröt och några kakor (som slank ner innan frukost). Nu ska jag plugga.
Hörs!
/Biffmaolin

Holy cow

Det är för oss, solen går upp

Fick mig två fina brudar hängandes i min lägenhet inatt, det sitter inte fel!
Men med bara två timmars sömn inatt känner man sig lite schleeten, när man tar och bakar en ny kaka & städar inför gårdagens bravader. Imorn kommer Åsa med chaufför Jaana & har med sig ett flyttlass, phu.. Tung & tidig dag imorn, men vad gör det? När vi är klara ska vi handla & på Willys finns det finafiskenprima godis, som dessutom är billigt. GLAD MALIS.
Nae, nu ska jag städa undan och somna tidigt. Ny dag imorn med.
Hörs/m

I'm gonna be the man who wakes up with u.

Två prov idag.. Ett prov jag inte ahade en aning om, och ett prov jag hade halvpluggat till. Toppen!

Nu håller jag på o städar lite för klockan åtta kommer brudarna. Gilla!
Tänkte baka en Silverkaka med, hur gott som hellst! Får se om det blir av eller inte ;p
Nu ska jag tillbaka till mitt städande/packande/pluggande/fumlande :D
Hejhopp! /Malis - den bästa mannen i hela världen!

Har sagt det en gång & jag säger det igen.
Bilder blir bäst när de är oseriösa & helt galna.
Det är de bilderna man minns dagarna från.
Och de är de dagarna som får dig att le.
Vem vill minnas en perfektionist hellre än en galning?

I keep on runnin', keep on runnin' and nothin' works. I can't get away from you.

Onsdag=studiedag
Jag gillar studiedagar! :D Idag ska vi handla på Willys & jag älskar verkligen att handla. Så himla mysigt att gå omkring med en kundvagn och plocka det man vill/ska ha. Oftast blir det lite väl mycket utsvärmningar från "att-handla-listan". Men jag använder det oftast med.

Idag Hade jag tänkt städa i köket, behövligt..
& plugga sönder min hjärna, behövligt?..

Men nu ska jag äta frukost. Hade tänk att göra pannkakor, men nee. Inte idag. Idag ska jag äta macka bara, för det är jag sugen på. Rostad macka med sylt på, mmm! Det är nog en stor favorit :D


En annan stor favorit är glass! Jag älskar glass!
Och jag gillar sommarn, men mest glass ;d Och jag tycker sommarn ska komma nu..... Tack!
hörs/m

Gör ett stopp i pluggandet

- för matpaus! herr M.Jonsson ligger i min sida av dubbelsängen och tar igen sig. Huvudvärk & feber är ingen höjdare såhär på "morronkanten". Själv sitter jag och har just gjort mig lite lunch, trotts att det är middagstime om en timme. Men jag chansar på att det blir framflyttat ;)
Jag äter aldrig lunch hemma annars, men idag så! Så idag bjöd jag mig själv på två stekta ägg och två champinjoner och en pizza sallad burk jag hitta i kylen. Haha! Bakade även kladdis igår med herr M.Jonsson så nu sitter jag och festar på den lilla biten som är kvar. Mums!

Har faktiskt pluggat rätt mycket idag, känn på den ni!
Men har endel kvar :(

Från höger:
Klassiska rätter
Bild
Recpet
Fakta

Som ni ser är inte särskilt mycket ikryssat, ha. Fail :)

/Malis♥

Min morgon börjar med mormors gröt & det gillar jag.

Idag ska jag plugga en hel del, men för att uthärda det ska jag unna mig själv ett bakverk!
Jag skulle ha gjort semlor, men herr M.Jonsson åt upp min mandelmassa, moget? Så istället blir det mormors toppengoda bullar! Slänger kanske upp receptet sen och någon bild. Kan iaf ge en liten sneak peak på vad för bullar det är... Jag skulle kalla dem rulltårtsbullar om jag såg dom för första gången.. ;)

Nae, nu ska jag städa undan frukosten och sätta igång. Herr M.Jonsson sover fortfarande, det kan han göra en stund till.

Hörs! /BiffMaolin


skulle laddat upp en bild på semlor med vitchoklad och hallongrädde, som Saga och jag skapade i måndags. Men hade visst ingen bild. Så här kommer istället en bild från förra veckan, på våran as goda tårta. :) 
Peace out!

Första kartongen "packad"

Räknas det fortfarande som packat om det är julsaker som man ändå skulle packa ner, vare dig man skulle flytta eller inte? För det är vad jag gjort; packat ner julsaker. Min första kartong innehåller julgranskulor, ljusstakar & annat trevligt som en ljuslykta med självaste tomtefar. Fats egentligen är det två halvklara kartonger jag packat. Då borde det ju räknas som en hel packad kartong. Ett halvt gånger två är en hel? Eller..

Dagen består av: kattvakt & Jeanne. Gilla.
Men först ska jag faktiskt diska lite, städa en aning och plugga.

Nae, nu ska jag slöa mig en stund till innan Marcus vaknar.
Hare gott /m


-

</3

GEEEH

Sjukt opepp på det dumma pluggberget som härskar på mitt köksbord, gaaaah säger jag bara!
& jag vill flytta nuuuu, inte om tre månader! GAAAAAH, blir så himlans trött på skit lägenheten o hyresvärden!
Försökte plugga lite på provet som jag har imorn, men icke sa nicke. Får inte in något i min lilla skalle, gah!
Ogilla att det är så många måsten och inga som man bara kanske ska göra, gah!
Imorn ska jag iaf en sväng till finaste bff & sedan vidare till Majsan-love! Iwe bjuder på hemmagjord smörgåstårta made by her self & Majsan bjuder på plugghjälp. Glad att jag har er brudar iaf!
Inge kul att känna sig nere & bara känna saknad. Varje månad när den sjunde närmar sig kommer klumpen i magen och tårar som bränner bakom ögonlocken. Jag saknar dig. Det känns så orättvist att veta att någon annan tog ditt liv, släckte din livslåga. Om jag inte minns så finns du inte, så jag kan inte glömma. Och kan jag inte glömma så kommer jag inte över dig. Men vill jag ens komma över dig? Saknar jag dig så finns du åtmindstonde i mitt hjärta. Och även om jag aldrig mer får se dig så har jag dig ändå innanför mina ögonlock. Jag hann aldrig ta farväl, säga hur mycket jag verkligen älskar dig. Hur kommer man över något sådant? Hur ska jag någonsin kunna glömma någon som står, stod mig närmare än min egen familj? Jagälskar dig, jag saknar dig, jag behöver dig. Så många frågor jag aldrig får svar svar på. Vem ska jag ta ut min ilska och besvikelse på? KOM TILLBAKA BARA!!! SNälla </3
Ae, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa & rensa tankarna en smula.
Hoppas ni har en bättre kväll än jag har.
PUSS/m


Nitton månader utan min ängel. Må du vila i frid. ♥

Önskar du vore här för att hålla min hand genom livet.
Önskar att du fanns vid min sida ett tag till.
Önskar jag fick se dig le om så bara för en enda gång till.
Hoppas du har det bra där uppe bland änglarna.
Gud hade en annan väg för dig, hjärtat.
Men jag önskar mer än allt annat att våra vägar inte skulle gå åt olika håll så snabbt.
Det går inte en dag utan att jag tänker på dig.
Du är eller var, som en syster för mig.
Men jag glömmer dig aldrig.
Ibland kommer jag på mig själv med att försöka ringa dig.
Men det finns inga telefoner i himlen där du är.
Jag saknar dig så det gör ont, Alexandra.
Men jag vet iallafall att en dag så ses vi igen!

snuttan, vi sa för alltid, men för alltid är för kort. vi borde inte sagt 'tills döden skiljer oss åt'. vi borde sagt längre än så.

R.I.P
Alexandra
Greta Astrid Ohlsson
22maj 1994 - 7aug 2009

~',* Jag hoppas du fortfarande minns mig & att du vakar över mig

Börjar veckan...

med en lista på allt som ska göras!
Har en på papper med så man kan stryka när man är klar. Så skönt!
Har redan betat av två punkter på veckans måste göra, känns helt okej!

V. 10
Söka feriearbetet hos Västerviks kommun (I know, lame! Men ska söka MASSOR andra med :))
Söka minst fem andra sommarjobb denna vecka
Plugga Arbetsmiljö och säkerthet, prov på torsdag..
Skriva klart mitt cv
Plugga Servering B, prov imorn!!!!

Hm, känns som att provet imorn står på toppen?


bjuder på en dagens!

keep lovin' /m


Brudar brudar alla gillar brudar

Blir nattgäst hos Majsan! Hos Majsan finns en Sigge och en iwe & förhoppningsvis en Ben & Jerry. Kan det
bli bättre? Tror inte så, duu! Lite brottom nu, bussen går snart... AHHHH
Hörs/ M

Fem

- saker jag vill ha just nu:

• Ny lägenhet! Jag vill flytta härifrån nununuuu. Dock bara 3 månader kvar, men endå...
Pengarpengarpengar
Kläder, behöver så enormt mycket av just den kategorin :(
• En medhjälpare, som kan göra minst hälften av mitt plugg?
• Happines. Att le utan att ljuga är en stor sak för mig..


Oj, nu måste jag skynda mig! Bara 45minuter tills jag måste gå/springa till Verkebäck! & jag som skulle duscha innan :( åååh!
Hejdoo /MALIS

Morgonrock på? Check!

Har krypit in i min morgonrock och har tänkt spendera lite tid med den hela morgonen, rawr!

Idag består dagen av leeeeeeeedighet, eftersom min helg börjar på torsdagar :D
Idag ska jag ner till stan till två för att hänga med http://marleneriksson.blogg.se/. Helt okej alltså att spendera en ledig dag på!
I helgen blir det även tjejkväll hos henne med tillsammans med Saga & http://missshoorty.blogg.se/, gillagillagilla!

Nae, nu ska jag få i frukost i min mage.
Hejrå, hoppas ni får en bra dag :)!
/M

älskar dig


Jag gillar godis

Idag börjar helgen! Ledig varje fredag för min del, låter rätt bra i mina öron?!
Började helgen med att möta upp Marcus på stan för att köpa godis (igen) <3
JAG GILLAR GODIS♥

Nu ska Marcus & jag på möte med hyresvärden. Betala för sista månaderna så det bara är att dra sedan.
S k ö n t !

Om jag inte har dött, är jag hemma inom en timme. Har han mördat mig....

Today I don't feel like doin' anything, I just wanna lying in my bed. Don't feel like picking up my phone so leave a messege after the tone.

10 Favoriter
- Färg: Rosa!
- Mat: Mormors flundror i flundresås & kroppkakor. Kort & gott: mormors mat♥
- Band: Hm, svårt. Gillar ju typ allt.. Idag är Bruno Mars på toppen!
- Show: Halv åtta hos mig, Helge Skoog - du är så fin! One Tree Hill
- Sport: Ridning. Eller ah, jag gillar inte sport ;p
- Årstid: Sommar
- Dag i veckan: Lördag? Fredag? Torsdag? Jag tror jag gillar alla dagar! Men Lördag då :)
- Glasssmak: B&J ligger varmt om hjärtat såklart!
- Tid på dygnet: På morgonen vid typ nio!
- Sysselsättning: Läsa, baka, städa, träna(?), MARCUS

9 Nuvarande
- Humör: Lite sådär halvtrött, men mest mensvärk!
- Smak: Munsmak?
- Klädsel: Mjukisar, Marcus tshirt, mysstrumpor, scarf (rånarscarf)
- Färg på tå-/fingernagellacket: Rosa avskat på tårna och genomskinligt på händerna
- Tid: 21:16
- Omgivning: Mitt vardagsrum i Gunnebo (Stökigt)
- Irriterande: Massa plugg som borde göras men jag vill sova...
- Jobbigast: Plugghögen växer istället för sjunker :(

8 Första
- Bästa vän: Linnéa?
- Fförälskelse detta år: Samma som jag avslutade året med♥
- Smeknamnet: Mallan? Malla?
- Djur: Kanin - PONNY hette han!
- Piercing: örona
- Du gjorde idag: Vkanade upp i Iwes rum och kollade klockan på mobilen
- Du åt idag: Frukost @ familjen Maras hus (Y)
- Skolan du gick på: Skogshaga...

7 Senaste
- Du åt: Nappar kanske? Åt godis iaf! Eller clementin om godiset var slut..
- Bilturen: Farfar skjutsade hem Marcus & kig i måndags från Willys :D
- Smset var från: Victor
- Sedda film: Resident Evil 4 eller Spider Man 1
- Du köpte: GODIS!
- Lyssnade CD: Venne, lyssnar inte på cd ;p Men i mammas bil kanske?
- Webbsida du kollade: Iwes blogg :)

6 Har du någonsin
- Dejtat din bästa vän: Ja, Marcus!
- Brytit mot lagen: Mest på cykel...
- Blivit arresterad: Nae, men polisen har stannat mig ofta (a)
- Varit med i tv: Neeej
- Gått in i en glasdörr: Svarar jag nej så vet alla att jag ljuger... Så: Ja.......
- Suttit på ett tak: Lekstugetak: Ja, annars ett ganska stort nej ;s

5 Platser du varit på
- Danmark
- Finland
- Åland
- Sälen
- Luleå

4 Saker
- Du har på dig: Toffs, Sagas strumpor, förlovningsring, halsband med halvt hjärta på från Marcus
- Du gjorde igår kväll: Jobbade kväll, åkte bil, snackade, sov
- Du kan höra just nu: Marcus garva i mic, röster från 3 pers i högtalarna (Victor, Adam, Felle)
- Du inte kan klara dig utan: Marcus, vännerna, luft, vatten

3 Personer du kan berätta allt för
- Marcus
- Piwe
- Malle
(- Saga, Manne)

2 Val
Svart eller vitt: Vita pengar, svarta tapeter
- Varmt eller kallt: Har hört att lagom är bäst!

1 Love
-
Marcus Henric Jonsson ~ han är allt för mig!♥♥♥

Oh, piece of candy!!!!

Idag har jag mens = guudis time!
Sovit hos bff inatt, inte helt fel!
Mycket snack, det gillas!

Just nu sitter jag i min soffa & kollar lägenheter, hittat två riktigt bra som vi ska på visning på snart.
Väntar bara på att Åsa ska ringa så vi kan bestämma när och lite andra detaljer. Hoppas det går bra nu!


Today I'm a ninja.

Blir nattgäst hos http://missshoorty.blogg.se/ ikväll, hörs!


/Malis


RSS 2.0