Öh, geh

hej sommarlov, hej baksmälla!♥

En stund av lycka

Imorgon kommer min underbara, älskade, fina & snälla mormor. Så ikväll har jag sprungit runt som en galning & städat hela lägenhetet (Dammsuga + moppa) tillome balkongen. Diskat & bakat två sorters kakor (eller ja, en bullsort & en kaksort). Min mormor var aldrig i min förra lägenhet, så det känns bäst i världen att hon kommer hit! Är så himla glad att jag har min mormor, hon betyder allt för mig!! Det är hon som är min inspiration till allt, min källa till liv. Tack, för du finns! Jag älskar dig, alltid!

Please don't go, I want you to stay. I'm beggin' you please, don't leave me here

My bad

Kom på att jag glömde skriva mina två glada nyheter.
1. Marcus fick ett glädjande brev idag om högskola. Han kom in! Underbart :')
2. Idag kom äntligen vår tv-box, så nu funkar tv:n :D

SKulle köpa glass & glassen var slut, lite depp alltså.
Nu SKA jag plugga klart ett arbete som måste in NUUUUU. Ikväll blir det tacos. Gottgott.
hörs/m

Två glädjande nyheter & ingen glass

Nu är jag hemma från träningen & ska bege mig ut & sola istället. Tar med mig bästa boken av världens grymmaste författare, såklart! Tänkte ta med mig en filt & några bullar, me like!

Boken heter Vindsträdgården.
Den handlar om syskonen Cathy, Chris, Carrie & Cory. När deras pappa dör i en hemsk bilolycka tvingas familjen flytta hem till mammans föräldrar. Barnen blir instängda på vinden för att deras morfar vet inte om att dem finns. Mamman har inte haft kontakt med sina föräldrar på femton år, hon rymde hemifrån med barnens pappa när hon var ung. Morfarn är döende & mamman försöker desperat få honom att älska henne igen så hon kan ärva alla hans pengar. Han är äckligt rik. Barnen lever på vinden och veckorna går. Borde inte morfarn dö snart? Ibland vlir det inte alltid som man tror, man kan inte lita på någon........
Boken är den första i serien på fem böcker (eller fyra?). Virginia Andrews är mycket skicklig och man vill verkligen inte lägga ifrån sig boken. Hon har även skrivit andra böcker med samma fängslande skrift. Min absoluta favorit är: Älskade Audrina.


Nu: sola
hörs/m


Sol, sol, strååålande sol. Lalalala

Nu är det ju inte jul, så kan inte sjunga orginaltiteln: jul, jul, stååålande jul. Men däremot är det soooooool ute, underbar, fin, strålande sol!

Gick nyss upp, inte självmant dock. En "god vän" ringde & drog upp mig. Självklart äre den där Majsen jag pratar om... ;o Träning stod tydligen på schemat, så nu slänger jag i mig lite frukost & ska straxt bege mig dit.
Nae, jag som skulle snabba, HEHE.
hörs/m

För en miljon skulle jag

aldrig inte tveka att köpa dessa, tusen gånger om





hörs/m


Tik Tak, Claries

Har nu tillbringat dagen ute på en filt med min besta ven. Picknik i lusthuset, snack & en molnig sol♥
Dagen fortsattes med bak, left 4 dead 2, scene it & sista Hannibal filmen. Filmen var helt okej, ganska besviken faktiskt eftersom de andra filmerna var extremt mycket bättre. Det sabbade lite med alla special effekterna :/
De andra filmerna är gjorda 1991 (Silence of the lamb), 2001 (Hannibal) & 2002 (Red dragon). Ettan är bäst, helt klart. Jag tycker man ska se dem i dem ordningen de kom ut.
Den jag såg var alltså Hannibal Rising. Den var bra, men klart en besvikelse mot de andra.

Fjärde filmen.


Hannibal the cannibal

hörs/m

Glassigt, glass-glassigt

Idag är det schteekar värme & jag är straxt på väg ut. Tänkte ta en glass i hamnen med mina två sambosar. Jag gillar glass! Idag tänkte jag att jag skulle ha gjort klart ett arbete som ligger & gnager, men icke. Då det är sol ut beger jag mig ut & solar efter stan, eller nae. Ska kolla lite affärer & sen sola :D
Drar nog med mig min finfina Majsen också! Låter som en bra dag, yeppyepp.
hörs/m


Träningsvärk i rumpan? Nejdå!

På min redan bedrövliga träningsvärk i hela kroppen har jag nu dragit på mig träningsvärk i rumpan, JAAA. Det gillar jag! Nej.

Cykling till Segersgärde idag (1,5mil/halvvägs till Gamleby), vandring/dö tid & cykling hem igen. Värd dag! & nu är jag skaaapligt trött. Min sadel är inte så skön som den borde, dags för en ny? Åkte förbi några hästar, lite små sugen var jag allt att sno en & rida mot solnedgången, helt okej!
Kvällen spenderades hos Saga & Ricky en stund, släppte ihop hundarna medan vi drog oss bort mot Lager 157. Nu har Åsa & jag precis varit ute med hunden. Blev grymt glad idag när jag kom hem & Åsa hade lagt (bokstavligt talat) ett BERG av bullar på mitt köksbord. SKOJA INTE VAD GOTT!

Nu ska jag avnjuta sims i några timmar & sedan tänkte jag se filmen jag skulle sett igår (A)
Hörs/ m

Tjärvt.


RSS 2.0