Ojoj, någon kan inte klockan

Tänkte skriva värsta långa inlägget som jag peppat på hela morgonen. Sen upptäcker jag att klockan är kvar i, alltså tid för att göra iorning sig o trampa snabbt som attans till skolan.
Roligt att man som 17 och 9 månader inte kan klockan.
Tidsoptimist? Jajamen!
Oj, måste snabba.,..
hörs/m


-

Jag tänkte på dig när jag var i affär'n förut.
Försökte ringa dig, men där du är finns ingen täckning.
Jag vet inte ens om du hade svarat ändå, det var ju så länge sedan.
Minns du mig? Du var min bästa vän då.
Jag har inte glömt. Jag tänker på dig varje dag.
Det finns så många saker som påminner mig om dig.
Det gör så ont att jag vill skrika. Ett tomrum i hjärtat som bara växer.
Skulle ge vad som helst för att få krama dig, höra din röst en sista gång.
Ta ett farväl. Få berätta hur mycket du alltid betytt för mig.
Hur dåligt jag klarar mig utan dig. Hur ensam jag är.
Hur ska jag kunna glömma dig? Låtsas som om du aldrig funnits.
Jag vill ju bara vara där du är.
Jag vill vara hos dig, och du skulle vara hos mig.
Vi sa föralltid, men föralltid blev för kort.
Jag kommer alltid sakna dig, det spelar ingenroll hur många år det kommer gå.
Du kommer alltid att finnas kvar.

Jag saknar dig
r.i.p


Livet är orättvist!

Lagt ungefär halva pusslet nu. Okej, Marcus har hjälpt till. Men det räknas inte.... :O
Oskar, katten, spattserar vilt på bordet & äter upp pusselbitarna. Hur kul? Det ligger även pusselbitar över heeela huset. :(
Idag när jag kom hem efter skolan låg halva de ihop pusslade bitarna på golvet, det var en ROLIG överraskning.
Nyss hoppade han upp på vardagsrumsbordet och åt upp herr. Jonssons mat. Slickade på potatisbullarna och stack iväg med baconen. Sedan låg han i en kvart och försökte tugga i sig baconet. Oj, vilken gollig katt vi har.
Så nu sitter jag här, utan mat och utan pussel. Roliga liv1.

Idag har jag redovisat 2 arbeten, gick best. Historia->Den germanska folkvandringen / Barteknik->Likör
På fredag åker jag till Kälmah, jag.längtar.ihjäl.mig.lite(mycke)

hörs/m


vägen till ro

= lägga pussel
Igår började jag med mitt nya tusenbitars pussel jag köpt för en tia. Extremt ro givande. Känner mig lite som en gammal tant, men det är okej! Kanske är en barntant? Vem vet.
Igår sålde vi slut på det mesta på Smaka på Tjust. Det är fint det!
På kvällen serverade jag och en hel hop med brudar på Tjustgalan. 370 personer, yepyep! Cirkus tio per person. Helt okej. Tre rätters, tre sorters vin och kaffe. Landade vid köksbordet klockan tolv på natten för mer pussel. Kul liv.

Idag har jag ängat åt pussel och plugg. Finns nog ingen bättre deal. Pussla en timme, en kvarts arbete. Yepyep. Jag kommer aldrig bli klar med mitt plugg.
Är opepp idag. Så hej då

hörs/m

Jag är ett barn

Inte nog med att jag sätter mig skarpt på tvären när det gäller matte, speciellt när det gäller att räkna med bokstäver (what the fuck, liksom!!). Utan när det gäller att vara vuxen ligger jag på skarpa minus sidan.
Jag tycker att samhället tvingar en att växa upp många år för tidigt(!).

När jag gick i sjuan var det fortfarande inte alla som provat smink, färga håret, röka eller festa (jag är ett levande bevis). Idag är det vardag. Jag blir faktiskt lite rädd när jag ser mig omkring. Åt vilket håll är världen på väg? Bakåt, säger jag. Hur kan man ens tillåta sin 13-åriga dotter att klä sig som om hon vore 22? Eller låta sin son supa skallen av sig varje helg utan konsekvenser. Nej, att säga "dem är ju barn" är inga konsekvenser.
Jag blir upprörd. Jag önskar jag fick vara barn i många år till. Jag minns fortfarande hur kul jag tyckte det var att få leka med mina barbies! Vuxna borde visa 13åringar hur tråkigt det är med bakfylla. Hur jobbigt det är att gå till jobbet varje dag jämnfört med skolan. Att man inte betyder mer bara för man har 3ton maskara och brunkräm på sig. Jag blir orolig. Tänk när mina barn ska växa upp. Om det jag gör första året på gymnasiet händer redan i sjuan, bara tre år senare. För varje årskurs går växer man fem år? Det funkar ju inte. Hur kommer det då se ut om tio år? Kommer femåringar gå sminkade och leta folk som kan köpa ut åt dem? Jag vill verkligen ha barn, mer än något annat. Jag längtar varje kväll innan jag somnar efter en liten en. Men sådant gör att jag inte vill ha barn. Jag kommer aldrig kunna glädjas fullt ut. Jag kommer hela tiden känna mig skyldig att mina barn tvingas växa upp i detta samhälle. Det är ju jag som satt mina barn till världen, snacka om orättvist mot dem!

Jag sminkar mig en gång på miljonen.
Jag längtar efter att få leka en hel dag med t.ex. barbies (ja, när kusiner och andra småbarn är på besök leker jag gärna med dem, i timtal).
Jag gråter när jag blir arg, precis som ett barn.
Jag ligger gärna på golvet med benen rätt upp i luften och målar.
Barnkanalen? Japp, det är en sorts inre frid att titta på (nu menar jag inte den nya sortens barnprogram - vad fan är det för trams?! Jag menar gamla hederliga program: Noaks ark & Pippi - det är barnprogram det!)

Det är inte roligare att bli vuxen. Barn ska få vara barn, inga låtsas vuxna.

Jag är ett barn trotts att jag är nästan 18. Och jag skäms inte. Jag gillar att vara barn. Det borde alla prova någon gång.

Malin har ett stressigt liv, woopwoop

I tisdags var jag ju som väntat på handledarkurs på körskolan. Lite sent nu kanske då resten av mina kompisar tar sina körkort en efter en. Men fyller man inte fören i december så är det okej att börja ett halv år senare.
Dock segt att det var tre timmar långt. Eftersom herr. Jonsson & Åsa redan gått kursen fick jag tillbringa dessa tre timmar all by my self. Tur man är cool. Har lite panikångest, bilar är läskiga ;S Jag är nog inte särskilt manlig på den punkten.

I onsdag hade jag kök hela dagen, kallkök -> i love♥
Var på förrätterna. Jag fick rensa kantareller i två timmar, najz (not)! Bakade även vitlöksbröd. Sedan tog Niklas över och gjorde kantarellsoppa medan jag stod i luckan & lekte Gordon Ramsey. Gick brao. Efter köket hade vi projekt. Upptäckte den spännande nyheten att bär & burkar var snodda. HATA! Känns även lite spänt i projektgruppen, känns inge vidare... :(
Saft & Biscotti blev i alla fall gjorda, något att sälja på lördag.
När jag kom hem firade herr. Jonsson & jag tre år tillsammans.
Jag älskar dig <3

Idag har jag haft barteknik och svenska. Avslutade med lite projekt pyssel, ganska mys.
På bartekniken skrev jag klart Hugos och mitt arbete om likörer. Så nu ska vi bara redovisa på måndag, ajajaj. På hålan drog Majs och jag hem för lite l4d2 och te, snacka om drog! Konstig mat i skolan och sedan svenska.

Just nu sitter jag och försöker trycka i mig lys melk & 78 frågor om säker alkoholhantering, fifan. Prov imorn!!
Önska mig lycka till, för nu måste jag fortsätta. Ajaj.

hörs/m

Inget konstigt alls, nejnej.



En vanlig dag i ett vanligt liv i ett vanligt hem. Just sayin

hörs/m - med vän

Just me and my gröt, hangin around



Tisdag & studiedag idag. Elise & Lisa har namnsdag idag. SPännande, spännande.
Gick upp klockan 9, även fast det är studiedag. Jag är nog som en gammal tant som gillar rutiner. SOva samma tid, gå upp samma tid. Bara 47 år kvar till pensionen, ojojoj. Här gäller det att ligga i!
Idag ska jag ha projekt som sagt. Så ska bege mig mot Saluhallen (skolan) & köket om ett tag. Idag ska det göras 2 sorters biscotti's, väldigt många olika sylter & safter, samt lemon curl. Najz!
Just nu sitter jag här med min gröt a là Mormor, med mjölk & sylt i, och fördriver tiden. Kan ju inte komma för tidigt heller, då är ingen där :o.
Ikväll ska jag till körskolan & skriva in mig samt gå handledarkurs. Spännande! Sedan ska jag sova för imorn är en stor dag. Vad det är? Jo, det får ni se imorn.
hörs/m

Oh monday morning

Matte -> Håla (Left 4 Dead 2 med Majs) -> Historia -> LUNCH -> Förberedelser för projektmöte imorgon

Efter skolan åkte jag & Åsa till Gamleby för att hämta Marcus. Vi var lite tidiga så vi gick in i en 2hand affär, men hittade inget, och avslutade med en mysfika :)!

När vi hämtat Marcus åkte vi till Biltema -> Jysk -> Öb -> Willys -> Heeem ljuva heeem.
Vi hittade en datastol & gardinstång till v-rummet på jysk. Öb & Willys handlade vi maat på.

Nu sitter Åsa & jag framför Svenska Hollywoodfruar. Jag kan ju inte påstå att det är det bästa programmet, låter man Åsa bestämma så. Haha :)


Imorgon är det studiedag. Men Malin ska inte sova, nejnej. Malin ska upp tidigt & äta frukost med Åsa. Sedan ska jag bege mig mot HR & ha projektarbete. Det gillas!

Nae, nu ska Malin kolla klart & sen sova om en stund? Jaja, vi får se.

hörs/m

Hej kul liv

Fredag= Bruudar ♥
Säker alkoholhantering -> Lunch -> Matte -> Håååååla (plugg, ajajaj/Majs bakade) -> Historia -> Bruuuuudar.
Chili con carne, chokladpudding, chips & dipp, blåbärspaj med vanlijsås, kladdmuffins & massa te = feta cheyer.
Jag, Majs & Nathssing slängde i oss allt det där som står över, fyfan vad tjocka vi blev!
Vi kollade på efterlängtade Jag saknar dig, Monthy Python & the holy grail & en till som ändå var skitdålig.
Kvällen slutade tidigt då alla somna i soffan till de dåliga filmerna och tunga magarna. Matkoma? Yeep..

Lördag= IKEA /Kalmar
Började dagen tidigt i bilen på väg till Kalmar. Först älskade mormor & morfar för fika & sedan vidare mot 6 timmars vandring på IKEA. Vi hittade mycket gosiga saker, så nu är vårt vardagsrummet typ klart. I Like!
Inhandlade: grå ryamatta (mjuuuk), tv-bänk, 2 skrivbord, hatthylla, hängare, skohylla, lådgrej till skrivbord, skålar, kuddar och säkert något mer :)
Helnöjd :)

Söndag = Sätta ihop möööbler
Ni kan ju gissa hur roligt jag har haft idag med att sätta ihop alla möbler? Det har tagit heela dagen. Fifan. Men nöjd är jag! Tavlor är uppsatta med (:







Bra helg helt enkelt!

hörs/m

En ihopbyggd soffa senare

Hejhallobonjour!
Dagen har varit kort, endast två lektioner - en i början & en i slutet. Hey easy day!
Barteknik -> Håla 3h me Majs @ my place = bygga ihop nya soffan som kom idag -> Lunch -> Svenska -> Chilldedill hos mig/bygga klart soooffan -> Fika på stan med Majs & Iv

Kvällen avslutades nyss med ett kakhäng i min nya soffa tillsammans med film -> Majs, Iv & Nathssing = brudar <3

Nu är jag fet trött & tänkte slänga mig i sängen med en film. Filmen är dock redo om 23 minuter, lite nja-okej på det. Det är en film jag velat se såhääääääär länge, läste nyss boken. Kan ni gissa? Justja - Jag saknar dig
Nu ska jag borsta mina tänder & dra på mig långkallingarna & krypa ner i sängen/soffan.
Hörs/m

Hallåååååå latmask

Jag har fasen inget liv utanför skolan!!!
Eller okej,  nu var jag orättvis. Majs, du är mitt liv. Men pluggg vill jag inte ska vara en sådan stor del som det faktiskt är. Tro det eller ej, men det bästa jag vet är faktiskt inte plugg. Suprised?
Idag bestod dagen av Religion -> Samhäll -> Lunch -> Stan med Åsa -> Fika med Åsa -> Förberedelser i köket -> Hem & plugga med Majs.
JAG ÄR SNART KLAR MED DET MESTA AV MITT PLUGG. Mitt liv blir snart roligt igen♥

hörs/m


Och så ångesten & skammen

Nu när några timmar har gått, kan jag helt ärligt säga att: nej, inget plugg har blivit gjort. Matteboken försökte jag mig på, men stängde den efter fyra tal. Ajajaj.
Istället har jag: gjort rent smörgåsgrillen, plockat in lite disk, satt igång en till maskin tvätt, torktumlat den, suttit på facebook & pratat med Nathssing. Ja, ibland försvinner motivationen, men imorn blir det nya tag! Håltimme med Majs =  P L U G G , vare sig jag vill eller ej. Tänkte gå och lägga mig om en stor stund, trotts allt skola imorn... Hm.. Börjar med matte </3


typ sånt här trams vi håller på med just nu, vem fasen behöver deT?
hörs/m

Jag är inte lat, bara extremt ofokuserad :(

Den där högen med plugg jag håller på & tjatar om hela tiden. Inte fasen krymper den! Snarare växer :( Nu börjar deadlines att komma allt närmare samtidigt som det väller in med plugg. Gaaaah! Jag blir tokiiiig!
Imorgon ska vi äntligen starta upp projekt verksamheten i alla fall. Det är något positivit. Dock inte så positivt att mitt soffbord är sönderbränt, det gillar vi inte...

Idag har dagen bestått av bakfylla (HUR!??), sovande, halva tredje sesongen av Prison Break & frysta rester in i micron. Ganska chill va? Har precis kommit ut ur duschen (det kan behöver efter igår) & tänkte nu vara duktig att beta av pluggberget. Som ni ser går det inge vidare, för då hade jag inte suttit här (& på facebook). Tyvärr :(
Eftersom jag har gjort allt i min makt för att dra ut på pluggandet har jag även hunnit med att plocka i & ur diskmaskinen, göra rent spisen, tvättat, torktumlat & ja, suttit på facebook & kollat onödiga saker. Just ja, jag har sorterat papper, det kändes väldigt viktigt (not). Sovrummet skulle behöva ett tag (varför inte byta lakan när man ändå är igång liksom?), damsugas behövs alltid (jäkla katt!) & jaa, putsa fönstren - varför inte liksom? Jag kan göra listan lång på saker jag hellre gör just nu än pluggar. Dock ska jag vara duktig och ta tag i't nu.


hörs/m

Så här ser en frukost ut à la M&M's place



hörs/m

diediedie

MENSVÄRK KAN VARA DET VÄRSTA I HELA UNIVERSUM!!! :'(


HÖRS/M

Om man går till Willys & tillbaka känns det rätt att köpa en godispåse på 1kg

MAJS, Kristallen, Gilbert Grape & den fetaste guudispåsen gjorde min kväll.
Tack kära grannar som spelade musik, eller nja, snarare dunkade musik - hela natten. Jag vill inte alls sova, nej.

Ska väl inte klaga allt för mycket för ikväll kööööör vi.

SItter just nu och väntar på Majs & Nathssing som är ute och springer (jäkla hurtigbullar). Sedan kommer de hit & äter frulle, smooothie & scones <3
Men innan det ska straxt herr.Jonsson och jag bege oss på äventyr mot staden, ye.

hörs/m

teknik har aldrig varit min grej...

Försökte ladda upp bilden igår tillsammans med inlägget. Men nahe? Tydligen inte. Aja, här är älsklingarna :')

<3


hörs/m

Tack mamma nr 2 <3

Inhandlade ett par nya älsklingar! Självfallet ska dom få sova hos mig i sängen i natt (det där är en bra regel tycker jag!)! Hittade även varsin tröja till herr. Jonsson och mig. Och två par byxor o ett skärp till honom. Hittade också en vit hallpall att sitta på i hallen. Införskaffat andra trevligheter också, så som mat och disktabletter. Nödvändigt, nödvändigt. Idag har vi även sparkat igång projektarbetet på riktigt. Så på måndag smäller det! Längtar lite. Btw, sitter på herr. Jonssons mobil. Hur segt som hellst! Tänkte sova nu, Ligger redan i sängen. God natt. Hörs/m

Gör som föregående talande

Spionerade lite på Majs blogg igår, och vad hittade vi där? Jo: Smothie. Suget tog i & idag har jag äntligen gjort mig av med det. Päron, banan, apelsin, havregryn, socker, vaniljsocker & a-fil fick bli mina ingredienser. Man tager vad man haver liksom. Sen var det ju så att det skulle blivit en fin bild, men nu är det så att jag sitter på Marcus nya dator och jag vet inte vart hans cam sitter. Så... Här sitter jag och skäms istället....

Har faktiskt lite brottom, om 2 minuter (var en halv timme när jag satte mig här) ska Åsa & lille jaog, åka iväg till Gamleby där Marcus väntar. Sedan blir det införskaffning av lite tröjor & byxor, ja ni vet, Sådant där nödvändigt. Mys!

Och eftersom jag sitter vid hans nya dator (och tangentbord) går det dö segt att skriva, eftersom det går en bokstav fram, fem bokstäver tillbaka. Nejnej, det är inte jag som trycker fel. Hans tangentbord är större än hela min dator, det är det som är felet.

Dääääääär gick tiden ut.
hörs/m


Äre jag som är kaoz?

Plugg upp till öronen, äre det som är livet eller?

Tisdagen bestod av religion, samhällskunskap & köksförberedelser.
På köksförberedelser gick vi igenom menyn tills idag. Min uppgift var: Morotskaka - enkelt, men oj så gott!
Idag har vi haft lunchöppet. SJukt några gäster. Vi hade en bra & genomtänkt meny, så det var synd.
Morotskakan sålde ju inte direkt som smör, men desto mer åt mina tjocka HR-vänner.
Morotskaka är ju inte direkt en av mina favoriter, visst den slinker ner. Men än så är det inte. Är verkligen inte ett fan av philadelphia ost, det är nog det äckligaste som finns. Tillsammans med ostkaka... Beställer jag en morotskaka på ett café, äter jag allt utom glasyren (ingen dåliga egenskap om man frågar vännerna mina, vem tackar nej till gratis glasyr liksom!?). Men denna glasyr var faktiskt god. Kan ni tänka er, Malin åt nästan en halv morotskaka MED glasyr på. Ojojoj, kors i taket.

Efter städningen hade vi prov, uscha. Gick dock jättebra, alla rätt på skriftliga och muntliga. Dock var det bara typ sju ord av de trettio som vi skulle plugga in som kom, men ändå. Lite stolt får man vara! Nya ord till nästa vecka, heja heja. En punkt avbetad på plugglistan, dä najz.

Idag har min dator varit enormt störig. Hakat upp sig, strulat & dampat allmänt. Datorer som inte funkar som dom ska är nog det värsta jag vet! Eller ja, okej, bland det värsta jag vet. Så har inte kunnat plugga särskilt mycket, den kom igång för bara någon timme sedan, har försökt hela eftermidda'n/kvällen. Argh! Nu, den timme datorn varit snäll & fungerat, har jag facebookat, hihi. Så, så värst synd om mig är det ju inte att plugget inte blivit gjort.

Nae, nu måste jag ta tag i plugget, tagga lite nu Malin! Vem vet vad det slutar med för ursäkt? Tycker faktiskt att min byrå behöver städas & att jag borde vässa lite blyertspennor... Go go go.

hörs/m

Det regnar, oj vad kul!

Matte B - Håla 1 & 1/2 timme - Historia - Lunchmöte med projektgruppen.
Lunchen på mötet var enkelt : HR's elevmatsals mat. Mycket god & rekommenderas, haha.
Det gick framåt idag på projektet, det känns kul! Vi valde headmaster (projektledare) & sekreterare. Gissa vem som blev headmaster?!?! JAG. :') That feels gooodie!

Idag skulle jag igentligen plugga med Majs, men eftersom hon inte mådde bra & hennes syster ramlat, så sitter jag här själv istället (& pluggar gör jag ju direkt inte heller...). Har precis (okej, det var typ 40 minuter sedan) satt in lasagnen i ugnen. Även att det inte var min matvecka denna vecka kände jag att jag kunde vara lite snäll ändå ;)

Ikväll måste tyvärr kvällen bestå av pluggning, hur tråkigt det än är. För hur ska högen kunna minska om jag inte börjar beta av den? Nae, just det.

Nae, nu vill jag ha mat!
hörs/m

Bloggtips - McMajs

Majs är inte bara min bästa vän (& har alltid varit) utan är också en jäkel på att skriva (när hon väl kommer igång). Hon har bra åsikter & synpunkter som kan intressera självaste presidenten. Hennes blogg är nystartad & tidigare drev hon bloggen marleneriksson. Men nu är denna quinna tillbaka som McMajs.
Läs hennes blogg & se sjävla efter vad ni tycker.

hörs/m

psst, det är jag som gjort designen (A)


Jag har hört att läxor kan strypa en långsamt..

Upptäckte att jag har otroligt mycket plugg att stå i, många inlämningar & förhör, till och med prov inom en snar framtid. När hände detta? Om det är något jag ogillar så är det plugg som samlas på hög, ajajaj. För i slutändan kommer det vara såpass mycket att det är omöjligt att aveckla, tyvärr :(
Så idag måste dagen bestå av tråkigt, många & tidskrävande plugg. KUL.

Hade tänkt att fixa bloggdesignen istället. Började med den igår. Menmen, får lägga den lite på hyllan ett tag så får vi se hur det blir med den senare (när pluggberget minskat).


Har även suttit idag & förberett lite för projektmötet imorn, dags att komma igång nu. Det känns otorligt bra & gruppen känns ju inte allt för fel heller. Jag tror att det kommer gå bra & vi får in maaassa pengar till klassresan.

Nae, bäst att stänga av datorn redan nu, annars sitter jag väl här hela dagen (ajabaja!).

hörs/m

Film recension: Apornas Planet, (R)evolutionen

Apornas planet, som går på bio just nu, handlar om schimpansen Ceasar. Hans mamma är ett försöksdjur i ett labratorium där forskarna försöker skapa ett botemedel mot alzheimers. Will Rodman leder forskningen tillsammans med sitt team. Efter fem år lyckas forskarna komma såpass långt att ett botemedel vid namn ALZ-112 är färdigt för försök på människan. ALZ-112 hade en otrolig effekt på en schimpans. Shimpansen klarade många människo övningar & visade stor inteligens. Men när botemedlet ska visas upp löper schimpansen amok. Forskningen läggs på is & alla schimpanser avlivas. Alla utom en. Schimpansen som löpte amok hade en unge. Forskaren Will Rodman tar med sig schimpansungen hem & uppfostrar den. Schimpansen visar snabbt en enastående utveckling, mycket snabbare än en människo unge klarar av. Vid två års ålder kan han redan lägga ett pussel avsett för åttaåriga barn. Men allt detta sker i hemlighet. Wills pappa, som har alzeimhers blir sämre snabbt. Will måste göra något för att hålla honom kvar i verkligheten. Han bestämmer sig för att sattsa på forskningen igen & övertalar chefen. Men forskningen går snabbt överstyr. Vad händer när aporna blir smartare än människorna?


Jag tycker att filmen var bra, lite otäck (haha, är rädd för det mesta). Den var skrämmande på ett posetivt sätt & intressant. Jag rekommenderar filmen & tycker att den borde ses. Den väcker intressanta frågor & funderingar. Jag tycker inte att människan har skapat en hållbar utveckling för sig för framtiden.



hörs /m

När jorden slutar snurra blir det kaoz

Först vill jag bara säga en otroligt najz sak; Grattis min älskade herr. Jonsson på din tjugo årsdag♥!

Dagen började med att jag försov mig (!!), så jag hann inte göra risagröt som jag tänkt. Dock har man ju en snäll Åsa som hade fixat den biten när jag vaknade typ, två timmar senare än vi bestämt. Haha. Byta duk, duuuka vackert, packa upp tårtan som jag hämtade igår & förbereda paketen. Det blev enormt bra, måste jag säga. DOck när vi väl skulle väcka Marcus var han redan vaken OCH hade lämnat rummet(!!!). Enda dagen på hela året som han frivilligt UTAN väckning gått upp innan tolv. Mindre lyckat... Men det blev bra endå, snabb som jag ör kastade jag in honom i sovrummet igen ;) Man är väl biff, liksom.

Resten av dagen har ett fint schema att följas:
1. Paket i sängen
2. Finfrukost med risagröt & tårta
3. Marcus favoritmat till middag: Kycklinggratäng. (Vi ville äta ute, men Marcus ville inte. Då blir det hemma mys istället)
4. Biooo: Apornas Planet; (R)evolutionen

Jag tycker dagen låter toppen & hoppas den kommer bli det med. Som ni märker står det ingenting om släkt som ska komma och gratta. Det är för att Marcus släkt bor långt åt tjuttahejti så vi ska inte fira med dem (nu i alla fall). Min släkt bor visserligen i stan, men med dem ska vi fira runt den 30de september, då min syster fyller 20 med. Onödigt med två kalas med två veckors mellanrum (: Det blir antagligen jag som får baka tårtan tills det kalaset, men det blir en annan historia.


Idag har jag inte bakat tårtan, tog lite ledigt, haha.
Däremot såg tårtan ut såhär:





hörs/m


RSS 2.0